We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

PREDAJ – MESTSKÁ VILA S BAZÉNOM V PRÉMIOVEJ LOKALITE – Bratislava I, Horský park

Internal ID: 1261
Street: ..
City/Town: Bratislava-Staré Mesto
District: Bratislava I
County: Bratislavský kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Villa
Other:
0 €

Property description

Horizont real ponúka na predaj 4-podlažnú mestskú vilu s bazénom, garážou a krásnou okrasnou záhradou.

Na dobrej adrese záleží.
Vila je situovaná v lukratívnej časti Starého mesta, v tichej, slepej ulici. Najväčšou výhodou tejto lokality je nerušený pokoj, bohatá zeleň a občianska vybavenosť a zároveň blízkosť historického centra Bratislavy, pohodlne dostupného autom, MHD alebo pešo. Výborné podmienky na oddych a športové vyžitie nájdete doslova len pár krokov od vily, v Horskom parku, zelenej oáze s jedinečnou flórou a faunou.

Vila má úžitkovú plochu 534m2 + terasy a loggie. Zastavaná plocha je 235m2. Pozemok s krásnou okrasnou terasovitou záhradou má rozlohu 805m2. Bezproblémové parkovanie pre 4 autá. Garáž pre 2 autá + 2 parkovanie miesta pred domom na vlastnom pozemku.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE A VYBAVENIE:
Vila pozostáva zo štyroch samostatných bytových jednotiek:
5-IZBOVÝ BYT dvojgeneračný byt s dvomi kuchyňami a kúpeľňami - Úžitková plocha 304 m2, plocha terás a loggií 81 m2. Byt je orientovaný na západ s výhľadom do záhrady. Z prízemia tohto bytu je prístup na veľkú prekrytú terasu s grilom, k bazénu a do záhrady.
3,5-IZBOVÝ BYT - Úžitková plocha 94m2, plocha terasy 6,7m2
2-IZBOVÝ BYT - Úžitková plocha 56m2
ATELIÉR (apartmán) - Úžitková plocha 53 m2
Všetky byty sú kompletne zariadené, vhodné na okamžité bývanie. Dispozícia nosných múrov a stĺpov umožňuje rekonštrukciu, úpravy interiéru a vzájomné prepájanie jednotlivých častí domu podľa potrieb nových vlastníkov. Vila je zateplená, vo veľmi dobrom technickom stave, plne podpivničená, má 2 kotolne. Orientácia svetových strán východ/západ.

POZEMOK:
Vila je situovaná na pozemku so šírkou 18 m a dĺžkou 40-49. Pozemok je svahovitý, tvorený tromi terasami s bohatou zeleňou, okrasnými rastlinami, trávnatou plochou, ihriskom. Vďaka vynikajúcej lokalite a zeleni je oázou pokoja a ticha. V prípade záujmu je možnosť odkúpenia susedného pozemku.

Mestská vila v Horskom parku je vzhľadom na vynikajúcu lokalitu a netradičné dispozičné riešenie vhodná ako investícia s možnosťou okamžitého prenájmu bytov, ale tiež ako sídlo firmy, zastupiteľstva, prípadne vzhľadom na možnosť akejkoľvek rekonštrukcie podľa potrieb a predstáv nového vlastníka aj ako pokojné rodinné bývanie. Vhodná je tiež kombinácia firma+bývanie.

TREBA VIDIEŤ!!!
Pre podrobnejšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

CENA: na požiadanie v RK
V cene sú zahrnuté všetky služby realitnej kancelárie HORIZONT REAL vrátane kompletného právneho servisu, hypotekárneho poradenstva, katastrálnych a notárskych poplatkov.

Kontakt:
Mgr. Jana Štěpánková
tel: 0918709038
mail: stepankova@horizontreal.sk

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
534 m2
Land area:
805 m2
Built-up area:
235 m2
Number of floors:
4
Balcony:
no
Number of bathrooms:
5
:
no
:
yes - 2

Show on map

Broker

Mgr. Jana Štěpánková

Mgr. Jana Štěpánková

broker

  • Slovensky
  • Česky